1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2022 16:31

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Μόνος στόχος η επιστροφή στη κορυφή

Μετά από οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη νέα σεζόν ως δευτεραθλητής Ελλάδας και με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο «τιμόνι» της ομάδας τον σπουδαίο Ιταλό τεχνικό Λορένζο Μιτσέλι, ο οποίος στο παλμαρέ του μεταξύ άλλων έχει και δύο κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να οδηγήσει ξανά στους τίτλους.
Εκτός από την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου και την υπαρχηγό Κατερίνα Γιώτα, στον Πειραιά έμεινε η Μαρία Γενιτσαρίδη, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, η Κουβανή Βίλμα Σάλας και η νεαρή Αγγελίνα Συριστατίδη.

Στο κλειστό του Ρέντη μετά από οκτώ χρόνια επέστρεψε η Σοφία Κοσμά, η οποία άλλαξε θέση και πλέον αγωνίζεται ως λίμπερο. Παρτενέρ της θα είναι η Κρητικιά Γεωργίνα Αντωνακάκη, η οποία εντυπωσίασε στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ.

Η Σέρβα διαγώνια Μίλιτσα Κούμπουρα γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού μετά από μία σεζόν στον Π.Α.Ο.Κ., ενώ στα άκρα μαζί με τη Βίλμα Σάλας θα είναι η Αμερικανίδα Τζάλι Γουίντερς. Την τετράδα των ξένων συμπληρώνει η Βελγίδα Φρέγια Όλμπρεχτ.

«Τα κορίτσια έχουν δουλέψει με πολύ καλή στάση και με καλό κλίμα στη προπόνηση. Είναι πολύ καλό που βλέπω τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις. Σιγά σιγά φτάνουμε σε ικανοποιητικό επίπεδο για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο κύριος στόχος δεν είναι να φορμαριστούμε το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αλλά όταν φτάσουν τα κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Περιμένουμε να δούμε και τα παιχνίδια στο CEV Cup για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε» δήλωσε ο Λορένζο Μιτσέλι και η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε:

«Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Η ομάδα ανανεώθηκε από τη περσινή σεζόν και ήδη έχουμε αποκτήσει καλή χημεία μεταξύ μας. Δουλεύουμε σκληρά και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στη κορυφή σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ