1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2022 14:10

Α.Ο. Θήρας: Γιορτάζει τα δέκα χρόνια ιστορίας

Ο Α.Ο. Θήρας που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια ιστορίας του, έχει όπως κάθε σεζόν υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετά από δύο χρόνια, ο Α.Ο. Θήρας προχώρησε σε αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας, με τον Σέρβο Βλάντιμιρ Βάσοβιτς να αντικαθιστά τον Κώστα Παπαδόπουλο.
Στο ρόστερ της ομάδας έγινε ριζική ανανέωση, καθώς μόλις δύο αθλήτριες παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, ενώ αποχώρησε μετά από οκτώ χρόνια η Μαριαλένα Αρτακιανού. Μαρία Καλαποδά και Χριστίνα Αδαμοπούλου είναι οι... παλιές για τον Α.Ο.Θ., με τον Βλάντιμιρ Βάσοβιτς να έχει δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ σε όλες τις θέσεις και αποκτήθηκαν τέσσερις ξένες.

Η αρχηγός της Εθνικής Βοσνίας Μιλάνα Μπόζιτς θα είναι ο... εγκέφαλος της φετινής ομάδας, με τη περσινή πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος Έρικα Μερκάδο να μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη στη Σαντορίνη. Ακραίες θα είναι η Καναδή Μελίσα Λάνγκεγκερ και η Σέρβα Λιούμπισα Κέτσμαν, με την Ζωή Φάκη που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αμερική να συμπληρώνει την τετράδα των ακραίων (μαζί με τη Χριστίνα Αδαμοπούλου).

Η Έμιλυ Κωνσταντέλλου μετά το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό μετακόμισε στη Σαντορίνη, όπως και η Μαριάννα Μπελιά που αποχώρησε από την Α.Ε.Κ. μετά από 14 σχεδόν χρόνια.

Η Φερονίκη Ζιώγα αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στη διαγώνιο, ενώ επέστρεψε για τρίτη φορά στη Σαντορίνη η Μαρίνα Τσοχατζή η οποία θα είναι και η αρχηγός της ομάδας.

«Στόχος μας φέτος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αλλά δουλεύουμε κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό με καλές ομάδες και το επίπεδο θα είναι υψηλό» δήλωσε ο Βλάντιμιρ Βάσοβιτς και η Μαρίνα Τσοχατζή συμπλήρωσε:

Πάντα οι στόχοι του Α.Ο. Θήρας είναι υψηλοί. Θέλουμε να βρισκόμαστε στη τετράδα και ο καθρέπτης είνα ιτο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε το φετινό ταξίδι μαζί με τις συμπαίκτριές μου, το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση και το νησί της Σαντορίνης».


 

Media

iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MVyjqRaeKTc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ