1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2022 23:33

Ηλυσιακός Α.Ο.: Με κόουτς την Κάταλιν Κις για το βήμα παραπάνω

Με τη φιλοδοξία να εξασφαλίσει γρήγορα τη παραμονή ξεκινάει τη πέμπτη του συνεχόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία ο Ηλυσιακός.Με προπονήτρια την σπουδαία Κάταλιν Κις που για πρώτη φορά στη καριέρα της καλείται να οδηγήσει μία ομάδα στη Volley League Γυναικών, σε μία κατηγορία που έχει γράψει ιστορία ως αθλήτρια.

Μόλις τέσσερις αθλήτριες παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, μεταξύ αυτών και η Σέρβα ακραία Μίλιτσα Ράντοβιτς. Μεγάλο ατού της ομάδας των Ιλισίων τη φετινή σεζόν θα είναι και η Ιρανή διαγώνια Μαεντέχ Μπορχανί, ενώ την τετράδα των ξένων συμπληρώνουν η Σλοβένα ακραία Πένε Μόικα και η αμερικανίδα πσασαδόρο Μπέντα Γκαμπριέλε.

«Δουλέψαμε σκληρά για να ηδμιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Είναι φέτος μία καλή ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Η προετοιμασία πήγε καλά, είμαι ευχαριστημένη. Κάναμε αυτά που είχαμε προγραμματίσει. Πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε δυνατά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» δήλωσε η Κάταλιν Κις, με την Γεωργία Αργυρίου να τονίζει από τη πλευρά της:

«Θέλουμε να παίξουμε φέτος καλό και ποιοτικό βόλεϊ. Θέλουμε να το χαρούμε πάνω απ'όλα και να μπορέσουμε να πάρουμε γρήγορα τις νίκες και τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουμε στη κατηγορία. Θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων για να έρθουν να μας στηρίξουν».


Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ