1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2022 19:43

Η Σλοβάκα Γιάνκα Σιμανίκοβα τρίτη ξένη στο Αιγάλεω

Την τρίτη του ξένη την Γιάνκα Σιμανίκοβα, ανακοίνωσε το Αιγάλεω. Η τελευταία είναι Σλοβάκα 29 χρονών (1μ78) αγωνίζεται ως διαγώνια και μαζί με τις Ουγγαρέζες Γιούλια Πετοβάρι που ανακοινώθηκε και αυτή διαγώνια, και την ακραία Μπερνατέντ Ντεκάνι , αποτελούν την τελική τριάδα των αλλοδαπών παικτριών που θα έχει στο φετινό του ρόστερ η νεοφώτιστη ομάδα της Σίτι στη Volley League.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω αναφέρει:

« Το Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Σλοβακα αθλήτρια Janka Simanicova.Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη Cadca (Σλοβακία) και έπειτα ακολούθησαν Zilina (Σλοβακία), Brno (Τσεχία), Hartberg (Αυστρία) και Bellinzona (Ελβετία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: ''Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία φέτος να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα σε μία ομάδα όπως το Αιγάλεω. Το περιβάλλον εδώ είναι ιδιαίτερα φιλικό και οικείο. Το επίπεδο του Βόλεϊ στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα υψηλό και χαίρομαι που θα αγωνιστώ εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματα του Αιγάλεω και να βοηθήσω την ομάδα!'»

Aιγάλεω ρόστερ

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Όλγα Δρέμπελα

Κεντρικές: Ολγα Μελετιάδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριφένια Πατεράκη

Ακραίες: Παναγιώτα Διώτη, Μπερναντέντ Ντεκάνι (Ουγγαρία)

Διαγώνιες: Λήδα Κάστανου. Γιούλια Πετοβάρι (Ουγγαρία), Γιάνκα Σιμανίκοβα (Σλοβακία)

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Γιάνα Μάρκου

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ