1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-09-2022 15:29

Δεύτερη Ουγγαρέζα στο Αιγάλεω η Γιούλια Πετοβάρι

Την απόκτηση της Ουγγαρέζας, Γιούλια Πετοβάρι ανακοίνωσε το Αιγάλεω. Πρόκειται για την δεύτερη αθλήτρια από την συγκεκριμένη χώρα που υπάρχει στο ρόστερ, μετά την Ντεκάνι, είναι 25 χρονών, εχει ύψος 1μ90 και παίζει διαγώνια.

Τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα στα φιλικά που πήρε μέρος με το «Σίτι» ήταν θετικά και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ουγγαρέζα διεθνή αθλήτρια Panni Giulia Petovary.Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη MTK Budapest (Ουγγαρία) και έπειτα ακολούθησαν Bekescsabai Ropladba SE (Ουγγαρία), RK Jaszbereny (Ουγγαρία) και UTE Budapest (Ουγγαρία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: ''Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και ελπίζω να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Θα προσπαθήσουμε πολύ για αυτό. Είναι η πρώτη μου χρόνια μακριά από την Ουγγαρία αλλά η υποδοχή εδώ ήταν πολύ θερμή. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της οικογένειας του Αιγάλεω. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά πιστεύω ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη δυναμική. Παμεεε!»

Αιγάλεω ρόστερ

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Όλγα Δρέμπελα

Κεντρικές: Ολγα Μελετιάδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριφένια Πατεράκη

Ακραίες: Παναγιώτα Διώτη, Μπερναντέντ Ντεκάνι (Ουγγαρία)

Διαγώνιες: Λήδα Κάστανου. Γιούλια Πετοβάρι (Ουγγαρία)

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Γιάνα Μάρκου

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ