1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2022 21:42

Δεύτερο «διπλό» για τον ΑΟ Θήρας στο Κερατσίνι

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά στην Αθήνα (1-2 χθες το ΖΑΟΝ), πέτυχε το Σάββατο στο Κερατσίνι, ο Α.Ο. Θήρας. Η νησιωτική ομάδα επικράτησε του μαχητικού και από τα φαβορί ανόδου της νέας Πρι Λιγκ, Απολλώνιου με 1-2 σετ (20-25, 13-25, 25-22), στο πλαίσιο της πρoετοιμασίας της για την καινούργια Volley League. Αύριο Κυριακή 25/9 θα δώσει το τρίτο και τελευταίο φιλικό στο Αιγάλεω (16.30) με την τοπική νεοφώτιστη ομάδα

Σε ένα ακόμη δυνατό τεστ απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή, οι αθλήτριες του Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, παρουσιάστηκαν ορεξάτες, με τον Σέρβο προπονητή να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, που είχε στη διάθεσή του.

Απούσα και από το δεύτερο φιλικό η Αργεντίνα διαγώνια του Α.Ο. Θήρας, Έρικα Μερκάδο, που αύριο στο Άρνεμ της Ολλανδίας ρίχνεται στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος κόντρα στην πανίσχυρη Κίνα.

Απολλώνιος (Μπουτσουρής): Λάβδα, Ράπτη, Ευθυμιάδη, Σιδεράτου, Καββαδία, Πήττα, Τουλγαρίδου (λ). Δεν αγωνίστηκε η Δραγουμάνου

Α.Ο. Θήρας (Βάσοβιτς): Μπόζιτς, Λάνγκεγκερ, Κέτσμαν, Ζιώγα, Κιουτσούκη, Κωνσταντέλου, λίμπερο η Μπελιά/ Τσοχαντζή, Αδαμοπούλου, Φάκη.

Τιμητική πλακέτα του ΑΟ Θήρας στον πρόεδρο του Απολλώνιου

Στο περιθώριο του σαββατιάτικου αγώνα η sports director της Θήρας, Ελένη Μεμετζή, εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της γηπεδούχου ομάδας, Μιχάλη Μαθιουδάκη για την άψογη φιλοξενία.

Μετά τον αγώνα, η διοίκηση του Απολλώνιου Κερατσινίου παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του Α.Ο Θήρας, με την οποία ανανέωσε το ραντεβού της για την προσεχή φιλική αναμέτρηση της 2ας Οκτωβρίου στο Κερατσίνι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ