1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2022 15:20

Νικηφόρο πέρασμα του ΑΟ Θήρας στην Κηφισιά 2-1 τον ΖΑΟΝ

Mε νίκη άνοιξε την «αυλαία» των φετινών φιλικών ο Α.Ο. Θήρας στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενόψει της Volley League γυναικών 2022-2023. Στο Ζηρίνειο, η νησιωτική ομάδα επικράτησε με 1-2 (21-25, 25-18, 18-25) του ανταγωνιστικού ΖΑΟΝ.

Ο σύλλογος της Σαντορίνης, που δεν είχε στη διάθεση του την διαγώνια Έρικα Μερκάδο, λόγω της συμμετοχής της με την Αργεντινή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ήταν καλύτερη αγωνιστικά, είχε διάρκεια και έκανε λιγότερα λάθη από τις νεοφώτιστες γηπεδούχες.

«Για μας ήταν το πρώτο φιλικό, δεν έχουμε πολύ διάστημα που ήμαστε μαζί σαν ομάδα και ακόμη δεν είμαστε πλήρεις, λόγω της απουσίας της Μερκάδο. Είδα κάποιες από τις δυνατότητες της ομάδας και κάποια άλλα στοιχεία στο γήπεδο.

Συνεχίζουμε με τα επόμενα φιλικά, τα οποία θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στην προετοιμασία μας» είπε ο κ. Βάσοβιτς, που πριν από τον αγώνα είχε συνάντηση με τον προπονητή των γηπεδούχων Κώστα Λιόση, πρώην συμπαίκτη του στη σεζόν 2002-2003 στο Ρέθυμνο.

Οι συνθέσεις

ΖΑΟΝ (Λιώσης) Λε Τουκ, Τέιλορ, Κόντγουερθ, Γιοβάνη, Αρβανιτοπούλου, Γιώτα, Κακουράτου (λ), Πατέλη, Μικρουδάκη, Παπαδέδε, Γρυλλάκη(λ), Κούση, Τσιάκου (λ)

Α.Ο. Θήρας (Βάσοβιτς): Μπόζιτς, Λάνγκεγκερ, Κέτσμαν, Ζιώγα, Κιουτσούκη, Κωνσταντέλου, Μπελιά (λ), Τσοχαντζή, Αδαμοπούλου, Φάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ