Εκτυπώστε τη σελίδα
10-08-2022 00:18

Το Μαρκόπουλο ανακοίνωσε την Μαρίζα Βαϊοπούλου

Την 18 χρονη πασαδόρο, Μαρίζα Βαϊοπούλου , από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο. Η ταλαντούχα αθλήτρια ποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας των Κορασίδων (Κ18), ενώ το 2020 αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος και MVP του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

"Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΜ την νεαρή Μαρίζα Βαϊοπούλου. Η 18χρονη Μαρίζα (2004) αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 εθνική κατηγορία με την φανέλα του Φιλαθλητικού Λάρισας. Αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας των Κορασίδων (Κ18), ενώ το 2020 αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος και MVP του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα πρώτα λόγια της Μαρίζας σαν αθλήτρια του ΑΟΜ Revoil, ήταν τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη που την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι στη Volleyleague με το Μαρκόπουλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Συλλόγου και ιδιαίτερα τον κο Πάρη Ευαγγελίου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ελπίζω να έχουμε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς".

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον πρόεδρο του Φιλαθλητικού Λάρισας, Βασίλη Ακριβούλη, για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα του Φιλαθλητικού.

Mαρκόπουλο Ρόστερ

Πασαδόροι: Λάρα Νάγκελς (Βέλγιο), Μαρίζα Βαϊοπούλου

Διαγώνιες: Oντριάνα Φιτζμόρις (ΗΠΑ), Ιωάννα Σπανάκη

Ακραίες: Αλεξία Καλανταρίδου, Βάλια Ευαγγελίου, Κατερίνα Κορέ, Νίκη Κοτσαρά, Μάντισον Σμιθ(ΗΠΑ)

Κεντρικές: Κατερίνα Αλλαγιάννη, Έρικα Γράβαρη, Βιργινία Δικαιούλια

Λίμπερο: Ισιδώρα Γούλα

Προπονητής: Τζιανκρόσι Πασκουαλίνο