Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2022 15:11

Ποιότητα και ύψος στο κέντρο του ΑΟ Λαμίας με «πύργο» Γεωργία Μητακίδου

Την απόκτηση μιας πολύ αξιόλογης και ταλαντούχας κεντρικής, της Γεωργίας Μυτακίδου ενόψει της νέας σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, ανακοίνωσε ο ΑΟ Λαμίας. Η 23χρονη (1μ87) Θεσσαλονικιά κεντρική, έχει σπουδαία ανοδική πορεία ενώ για εννιά χρόνια ήταν μέλος των Μακεδόνων Αξιού, με τους οποίους αγωνίστηκε σε Α2, Πρι Λιγκ και Volley League και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πανναξιακό.

H ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εξαιρετική μπλοκέρ Μητακίδου Γεωργία για να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου το 1999 με ύψος 1.87μ., έκανε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στις ακαδημίες βόλεϊ της Α.Ε.ΑΞΙΟΥ μέχρι και το 2012 ,όταν και μεταπήδησε στην ομάδα του Α.Σ.Μακεδόνες, όπου παρέμεινε έως το 2021. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πανμαξιακο Α.Ο.Ν. (2021 – 2022).    Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.   

Με την επισφράγιση της συμφωνίας η αθλήτρια δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι κι εγώ μέλος της οικογένειας του Α.Ο.Λαμιας 2013 και ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ την νέα μου ομάδα να προσεγγίσει τους στόχους της σ’ αυτό το απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.   Το Δ.Σ. του Α.Ο.Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Γεωργία στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!»

ΑΟ Λαμίας ρόστερ

Πασαδόροι: Άννα Μέμπους (Ολλανδία), Δήμητρα Σουλιώτη

Κεντρικές: Ρωσιάδου Hλια, Γεωργία Μητακίδου

Διαγώνιοι: Περέιρα Ελόιζα (Βραζιλία)

Ακραίες: Κάρολιν Λίβινγκστον (Καναδάς), Γκόλτσιου Γεωργία, Κτιστάκη Κατερίνα

Λίμπερο: Γεωργιάδου Ευδοξία, Αγγελική Τσιριμώκου

Προπονητής: Ηλίας Αγγέλης