1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2022 23:55

Δεύτερη πασαδόρος στη Λαμία η Δήμητρα Σουλιώτη

Την απόκτηση της 20 χρονης (1μ76) πασαδόρου, Δήμητρας Σουλιώτη ανακοίνωσε ο ΑΟ Λαμίας. Για τη νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια που είναι φοιτήτρια στην ομώνυμη πόλη, και θα έχει ρόλο δεύτερης πασαδόρου πίσω από την Ολλανδέζα Μέμπους , η διοίκηση του ΑΟΛ επισημαίνει:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 ενισχύει την ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο με ένα ακόμη ταλέντο στην πάσα , την Σουλιώτη Δήμητρα, γεννημένη στην Αθήνα στις στις 18 Οκτωβρίου του 2002 με ύψος 1,76μ., η οποία ξεκίνησε το βόλεϊ το 2012 στις ακαδημίες του Α.Ο.Μαρκοπουλου όπου και παρέμεινε έως το 2017 πετυχαίνοντας την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (2016 – 2017).Συμμετείχε σε κλιμάκια της Εθνικής Παγκορασίδων – Κορασίδων και έπαιξε σε ομάδες όπως η Δ.Α.Σ.Ραφηνας (2017 – 2018), η Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας (2018 – 2020) και η Φθία Λαμίας (2020 – 2022).

Είναι φοιτήτρια στην πόλη μας στο 3ο έτος στο Τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στην Βιοϊατρική.Η αθλήτρια μετά την συμφωνία με την ομάδα μας δήλωσε: “ Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση όσο και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι κι εγώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 και υπόσχομαι μέσα από σκληρή δουλειά να βοηθήσω στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

”Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΛαμίας 2013 καλωσορίζει την Δήμητρα στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΑΟ Λαμίας ρόστερ

Πασαδόροι: Άννα Μέμπους (Ολλανδία), Δήμητρα Σουλιώτη

Κεντρικές: Ρωσιάδου Hλια

Διαγώνιοι: Περέιρα Ελόιζα (Βραζιλία)

Ακραίες: Κάρολιν Λίβινγκστον (Καναδάς), Γκόλτσιου Γεωργία, Κτιστάκη Κατερίνα

Λίμπερο: Γεωργιάδου Ευδοξία, Αγγελική Τσιριμώκου

Προπονητής: Ηλίας Αγγέλης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ