1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2022 14:10

Στον Άρη θα πασάρει η Μαρία Σαλαγκούδη

Στον Άρη θα αγωνίζεται η Μαρία Σαλαγκούδη. Η 22χρονη (1μ74) ταλαντούχα αθλήτρια θα είναι η δεύτερη πασαδόρος των «κιτρίνων» πίσω από την Τάνη. Η Σαλαγκούδη πέρυσι αγωνίστηκε στον ΕΟΣ,ενώ σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη συμφωνία με τον Άρη, και για την εμπιστοσύνη που της έδειξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του ‘Αρη για τη Σαλαγκούδη

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Μαρίας Σαλαγκούδη.Η Μαρία Σαλαγκούδη αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου, είναι γεννημένη στις 24/03/2000 και έχει ύψος 1.74μ. Τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε με την ομάδα του ΕΟΣ, ενώ προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ορφέα Σουρωτής», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη.

Η 22χρονη πασαδόρος στις πρώτες δηλώσεις ανέφερε:«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι φέτος μέλος της ομάδας του Άρη. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Και ελπίζω να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς με υγεία, και πολλές επιτυχίες. Τέλος ευχαριστώ τον ΕΟΣ για την άψογη συνεργασία μας».

Ρόστερ Άρη

Πασαδόροι: Τάνη Ευγγελία, Μαρία Σαλαγκούδη

Κεντρικές: Βανέσα Σίλβα (Βραζιλία), Νίκη Απλαδά, Δέσποινα Λαμπριανίδου, Χαρά Νταφοπούλου

Διαγώνιες: Τσούμπα (Κένυα)

Ακραίες: Νία Ρόμπινσον (ΗΠΑ)

Λίμπερο: Λίνα Θεοδοσίου, Κατερίνα Καμπούρη

Προπονητής: Γιάννης Τσαϊρέλης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ