1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2022 13:00

Ποιότητα και εμπειρία στην επίθεση του Αιγάλεω με Παναγιώτα Διώτη

Μετά την απόκτηση της Ιλιόνης Κελεσίδη, το Αιγάλεω προχώρησε και σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση, με την ανακοίνωση της 29 χρονης (1μ85) διεθνής ακραίας, Παναγιώτας Διώτη.

Η παρουσία της παθιασμένης Διώτη που εχει αγωνιστεί δύο φορές σε Παναθηναϊκό, και έχει πέράσει απο ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανναξιακό, Tfoc (Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία), Volley Lugano (Ελβετία), ΑΟ Θήρας και πέρυσι απο ΑΕΚ, αναμένεται να δώσει την απαιτούμενη ποιότητα και εμπειρία στην επίθεση του νεοφώτιστου «Σίτι» στη Volley League.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω ΑΟ:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας του με την αθλήτρια Παναγιώτα Διώτη.Η Παναγιώτα την περασμένη σεζόν  αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανναξιακό, Tfoc (Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία), Volley Lugano (Ελβετία), ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκό. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα γυναικών.Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Η δήλωση της Διώτη για τη συνεργασία με το Αιγάλεω:«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που η νέα σεζόν θα με βρει στο Αιγάλεω, μια νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη κατηγορία που θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της και να χτίσει μια ομάδα για να υπάρξει συνέχεια και στο μέλλον!

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βάλω το λιθαράκι μου σ’ αυτή την προσπάθεια και να καταφέρουμε μαζί να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας!Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, γιατί με την πρόταση τους μου έδειξαν πόσο ήθελαν να με εντάξουν στο σύνολο της ομάδας και πόσο πιστεύουν σ’ εμένα! Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε!».

Αιγάλεω ρόστερ

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Όλγα Δρέμπελα

Κεντρικές: Ολγα Μελετιάδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριφένια Πατεράκη

Ακραίες: Παναγιώτα Διώτη

Διαγώνιες:

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα,

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδη

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ