Εκτυπώστε τη σελίδα
22-06-2022 14:40

Πανίσχυρο κέντρο το Αιγάλεω με Ιλιόνη Κελεσίδη

Τεράστια ενίσχυση και παράγοντα υπεροχής αποτελεί για το Αιγάλεω, η παρουσία της Ιλιόνης Κελεσιδη. Η 25 χρονη (1μ91) εντυπωσιακή κεντρική που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά και να δώσει ποιότητα στο κέντρο του νεοφώτιστου Αιγάλεω, ενόψει του νέου και δύσκολου πρωταθλήματος στη Volley League.

Η ανακοίνωση του «Σίτι» για την παρουσία του νέου «πύργου» του αναφέρει:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ιλιόνη Κελεσίδη. Η Ιλιόνη τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πορφυρα, Παναθηναϊκό και Ιωνικό ΝΦ.

Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα γυναικών. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην ομάδα του Αιγάλεω.

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να σταθούμε αντάξιοι σε ένα πολυ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό που θα είναι τη νέα σεζόν καθώς τα τελευταία χρόνια εχει ανέβει το επίπεδο του βόλεϊ στην Ελλάδα.

Είμαι σίγουρη πως με σκληρή δουλειά και θέληση θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Τέλος πάνω απο όλα εύχομαι να έχουμε μια υγιή σεζόν.»

Αιγάλεω

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Όλγα Δρέμπελα

Κεντρικές: Ολγα Μελετιάδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαριφένια Πατεράκη

Ακραίες: Παναγιώτα Διώτη

Διαγώνιες: Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα,

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδη