1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2022 23:38

Μεγαλύτερη δύναμη στα άκρα για τον ΠΑΟΚ με Πεϊτον Κάφρεϊ

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή επισημοποίησε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας, Πέΐτον Κάφρει, για τη σεζόν 2022-23.

Η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Payton Caffrey, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Γεννημένη στις 01/09/1998, στις ΗΠΑ, η Payton Caffrey αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 181cm. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από το Πανεπιστήμιο της West Virginia, τις αγωνιστικές περιόδους 2016-17 και 2017-18, ενώ οι επόμενες δύο την βρήκαν στο Πανεπιστήμιο του Florida State, στο οποίο ολοκλήρωσε και τις σπουδές της.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ».

Την ίδια αγωνιστική περίοδο, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Κούβα, για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Pinkin de Corozal. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αμερικανικού βόλεϊ, έχοντας δυνατό «όπλο» της την πολύ καλή υποδοχή της και την δυναμική επίθεση της."

 Το ρόστερ του ΠΑΟΚ :

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου

Κεντρικές: Λιζέτ Μπλάνκο (Κούβα), Iωάννα Πολυνοπούλου, Τερζόγλου Κυριακή, Τσιόγκα Ανδρομάχη

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη, Πέιτον Κάφρεϊ (ΗΠΑ), Μερτέκη Ευαγγελία, Κλέπκου Μαρία 

Λίμπερο: Ξανθοπούλου Μαρτίνα, Ελένη Παπαδοπούλου

Διαγώνιες: Καταρζίνα Κρολ (Πολωνία), Αθανασία Λιάγκη

Προπονητής: Μαρκο Φενόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ