1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2022 22:25

Α2 γυναικών: Γιορτή Μίλωνα με παρουσίαση της νέας γυναικείας ομάδας 2022-23

Γιορτή για τα γυναικεία τμήματα βόλεϊ του συλλόγου διοργανώνει την Τετάρτη (25/5, 19.00) η ομάδα του Μίλωνα. Η εκδήλωση θα γίνει σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, όπου η διοίκηση της ομάδας της Ν. Σμύρνης θα βραβεύσει τις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα ΕΣΠΕΔΑ, και στα αντίστοιχα πανελλήνια .

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης θα είναι η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας της σεζόν 2022-23, η οποία συμμετέχει στην Α2 γυναικών και είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Πρι λιγκ. Προπονητής έχει παραμείνει ο Γιώργος Δεναξάς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ το οποίο θα αποκαλυφθεί αύριο. Πάντως κορυφαία μετακίνηση είναι η απόκτηση της Κουβανής διαγώνιας Σάντος που πέρυσι αγωνίστηκε στις Αμαζόνες.

Παρελθόν αποτελούν απο το περυσινό ρόστερ: Αλέξάνδρα Σπύρη, Εβελίνα Αποστόλου, Έλενα Μαριάτου, Φωτεινή Βουλγαράκη, Σοφία Λακασά, Κοντούδη Τόνια, Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Γρέτου, Αθηνά Αντουβά ενω έχουν ανανεώσει οι Θώδη, Δορμπαράκη, Κακλαμάνου, Χάνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ