1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2022 14:30

Γενική συνέλευση και εκλογές για νέο ΔΣ στον Πανναξιακό

Σε τροχιά εκλογών μπήκε ο Πανναξιακός, καθώς την Τετάρτη (25/5) έχει συγκαλέσει τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση με στόχο τον καθορισμό ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου αναφέρει:

“Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μάϊου 2022 και ώρα 10:30 στο  Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας)   Γενική Συνέλευση του σωματείου μας με θέμα την ” Έγκριση τροποποίησης του καταστατικού του σωματείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 30 του ν. 4809/2021 και την προσαρμογή του στα άρθρα 3, 5, 14, 22 και 24 του ν. 2725/1999“. 

Η τροποποίηση εγκρίθηκε ομόφωνα από τους παρόντες και,παράλληλα αποφασίστηκε η σύγκληση της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 25 Μάιου 2022 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 17:00 στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης.
  • Απολογισμός Δράσης της αθλητικής σεζόν 2021-2022
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού 2021-2022
  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών για το μέλλον και την εξέλιξη του σωματείου.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Απολογισμού (πεπραγμένων) ΔΣ για το έτος 2021 και απαλλαγή των μελών Δ.Σ. από πάσης ευθύνης.
  • Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 27  Μάιου 2022  και ώρα 17:00 στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου  με την ίδια Ημερησία Διάταξη, και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μάιου 2022  και ώρα 10.30 π.μ.  στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας) με την ίδια Ημερησία Διάταξη, οπότε η Γενική Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι έχει απαρτία, όσα μέλη και αν παρευρεθούν.Η παρουσία όλων των φίλων του αθλητισμού και των φίλων του σωματείου μας κρίνεται απαραίτητη.

Επίσης σημαντικά απαραίτητη κρίνεται και η παρουσία στη Γ.Σ. εκπροσώπων των φορέων του νησιού (Δημοτική αρχή, Σύλλογος Ξενοδόχων, Σύλλογος Μαζικής Εστίασης και Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος) ώστε να δοθούν απαραίτητες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το σωματείο μας αλλά και ο αθλητισμός στη Νάξο γενικότερα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ