Εκτυπώστε τη σελίδα
20-05-2022 00:25

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε Λι Ντα Γιάνγκ, Κογιάρ και Φιντόν

Και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελούν η Κορεάτισσα πασαδόρος, Λι Ντα Γιάνγκ (θα συνεχίσει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου μαζί με την πρώην κεντρική του Παναθηναϊκού, Τζένιφερ Κρος και τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι), η Ισπανίδα διαγώνιος Μαϊλ Κογιάρ, και η Γαλλίδα ακραία, Ζουλιέτ Φιντόν.

Η διοίκηση του δικέφαλου αποχαιρέτησε και τις τρεις ξένες παίκτριες που απέκτησε πέρυσι, και οι οποίες δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πάρει τίτλο, με τις εξής αντίστοιχες ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση για τη Λι Νταε Γιονγκ:

«Το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί την Κορεάτισσα πασαδόρο, Lee Da Yeong, για τις υπηρεσίες της στην ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.Η Lee Da Yeong κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία της, και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην συνέχεια της καριέρας της, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Thank You, Lee Da!»

Η ανακοίνωση για την Κογιάρ:

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:«Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί την Ισπανίδα διαγώνιο, Maila Collar, για τις υπηρεσίες της στην ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.Ευχόμαστε στην Maila καλή σταδιοδρομία στη ζωή της τόσο εντός, όσο και αγωνιστικών χώρων.
Gracias, Maila!».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την Φιντόν:

«Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ ευχαριστεί την Γαλλίδα ακραία, Juliette Fidon-Lebleu, για τις υπηρεσίες της στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.Ευχόμαστε στην Juliette καλή συνέχεια τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή. Merci, Juliette!»