1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2022 00:35

Παθιασμένη Θέτιδα, «κλείδωσε» την εξάδα με πολύτιμο τρίποντο στη Ν. Ερυθραία

Την θέση της στην εξάδα της Volley League γυναικών εξασφάλισε και μαθηματικά η Θέτιδα Βούλας, η οποία επικράτησε στη Νέα Ερυθραία των Αμαζόνων με 3-1 σετ.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση παρά την απώλεια του πρώτου σετ, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και με κορυφαία την Μάρθα Ανθούλη έφτασε στο τρίποντο, που την εδραιώνει στην εξάδα της βαθμολογίας.

Πλέον, η Θέτιδα στρέφει το ενδιαφέρον της στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο Ηράκλειο Κρήτης απέναντι στον ΑΟ Θήρας.

Οι Αμαζόνες πάλεψαν το παιχνίδι, όμως οι  βασικές απουσίες των δύο ακραίων τους λόγω τραυματισμού (Χριστοδούλου, Καραγκούνη) δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση. Πλέον σε συνδυασμό με το διπλό της Λαμίας στη Νάξο, η ομάδα της Ν.Ερυθραίας αποχαιρέτησε την 8η θέση και τα πλει οφ ανόδου και θα συνεχίσει την προσπάθεια της στα πλέι άουτ.


Βραβεύτηκε η Σάντος

Πριν την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκε η διαγώνια των Αμαζόνων Γιανέλις Σάντος για την ανάδειξή της ως KYANA MVP της 20ης αγωνιστικής. Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Πρόεδρος των Αμαζόνων Χάρης Ντιγριντάκης.

Η γνώμη του πάγκου

Βασίλης Πανδής (Προπονητής Αμαζόνων):
«Σήμερα είχαμε καλά αλλά και άσχημα κομμάτια στο παιχνίδι μας. Όσο πιέζαμε με το σέρβις ήμασταν κοντά και μάλιστα πήραμε και το πρώτο σετ. Χαλαρώνοντας το σέρβις μας η Θέτις κράτησε την υποδοχή της και εύκολα ή δύσκολα έπαιρνε το side out. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια με καλές ομάδες αν δεν εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε σε τιμωρούν. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή για το κύπελλο, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να κάνουμε μια καλή προετοιμασία για τα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου».

Γιώργος Ρούσης (Προπονητής Θέτιδας):
«Μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι, το οποίο είναι λογικό γιατί προετοιμαζόμαστε για το κύπελλο. Θέλαμε όμως τους τρεις βαθμούς, τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος γι'αυτό. Πάμε τώρα να συμμετάσχουμε στη πρώτη μεγάλη φετινή γιορτή στο final-4 του κυπέλλου».

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Καραγιαννόπουλος, Επόπτες: Καπότης, Σταυράτη, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Πολίτης

Τα σετ: 1-3 (25-21, 18-25, 18-25, 18-25) σε 136'

ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Αρβανιτοπούλου, Σάντος, Κασδοβασίλη, Μορέιρα, Βυθούλκα, Γκρέκα / Σαμπάτη (λ), Παγώνη (λ), Γουάτκινς, Μαστοράκη, Κορρέ.

ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ (Γιώργος Ρούσης):
Περάλτα, Σιρίνινα, Ανθούλη, Ρουσνατσένκο, Ακτάς, Παπαγεωργίου / Μανιατογιάννη (λ), Αποστολάκη, Παναγοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ