1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2022 23:21

Τρίποντο-ανάσα για τον παθιασμένο Πορφύρα στον Εύοσμο

Τρίποντο μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πανηγύρισε στον Εύοσμο ο Πορφύρας, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Αίαντα. Η ομάδα του Πειραιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με 7 βαθμούς άφησε στο -2 τον 14ο πλέον Αίαντα.

Η ομάδα του Ευόσμου πήρε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά ο Πορφύρας απάντησε ανάλογα στο δεύτερο και τρίτο σετ και πήρε κεφάλι στο σκορ.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στο τέταρτο σετ, με τον Αίαντα να έχει τον έλεγχό του. Ο Εύοσμος είχε 4 ευκαιρίες να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, όμως ο Πορφύρας έβρισκε πάντα τη λύση και στο δεύτερο δικό του ματς μπολ έκαν ε το 30-28 παίρνοντας τη νίκη με 3-1 σετ.

Η γνώμη του πάγκου

Κώστας Παπαδημητρίου (Προπονητής Αίαντα):
«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα και για τις δυο ομάδες, παρότι προηγηθήκαμε δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε το προβάδισμα σε μια νίκη. Δεχθήκαμε εύκολα την ανατροπή και ενώ στο τέταρτο σετ είχαμε το προβάδισμα τελικά δεν μπορέσαμε να πάμε στο 5ο σετ και να παίξουμε τη νίκη εκεί. Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς πλέον αλλά θα κυνηγήσουμε οποίες ελπίδες έχουμε».

Πόπη Καλλή (Προπονήτρια Πορφύρα): «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτό μας δίνει την δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια της παραμονής. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Σιδηράς, Επόπτες: Φλώρου, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Ιωαννίδου.

Τα σετ: ΑΠΣ Αίας - ΑΟΦ Πορφύρας 1-3 (25-12, 16-25, 13-25, 28-30)

ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Κώστας Παπαδημητρίου): Νταντούλα, Παπαδοπούλου, Θεοδοσίου Λ., Χαντζή, Πήττα, Χαμαλίδου / Θεοδοσίου Β., Μότσιανου (λ), Πιτσιγκώνη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πόπη Καλλή): Αλισάνοβα, Παβλένκο, Ροντρίγκες, Ποντικάκη, Θαλασσινού, Σάντε / Μπουτσελάκου (λ), Αφεντάκη (λ), Αλμπάνη.

*Τα στατιστικά του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Κυριακή 20/2...

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ