1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2022 00:38

Ο τραυματισμός της Σάντος στοίχισε την πρόκριση στις Αμαζόνες

«Λαβωμένες» επέστρεψαν στην Αθήνα οι Αμαζόνες. Μπορεί η ομάδα της Ερυθραίας να αποκλείστηκε από την οκτάδα του κυπέλλου από τον Αίαντα Ευόσμου στο τάι μπρέικ με 3-2, αλλά τελικά το τίμημα ήταν πολύ βαρύτερο.

Η ομάδα της Ερυθραίας στάθηκε για μια ακόμη φορά άτυχη στο κλειστό του Ευόσμου καθώς ενω είχε το προβάδισμα στο σκορ με 1-2, τραυματίστηκε η Γιανέλι Σάντος. Η Κουβανέζα «μπόμπερ» που πέτυχε 27 πόντους, χτύπησε στο χέρι στο φινάλε του τρίτου σετ και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα για να διεκδικήσει την πρόκριση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να κάνουν την ανατροπή που έψαχναν.

Η απώλεια της Σάντος που δεν θα αγωνιστεί και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήρθε να προστεθεί σε μια εφιαλτική εβδομάδα για τις Αμαζόνες αφού εξαιτίας τραυματισμών και κρουσμάτων covid, η ομάδα πήγε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον προπονητή της Λεωνίδα Γαϊτανάκη, στον πάγκο έκατσε ο συνεργάτης του Μιχάλης Κοτζαμπάσης επίσης εκτός αποστολής ήταν η ακραία και αρχηγός, Χρυσάνθη Χριστοδούλου, η λίμπερο Ιφιγένεια Σαμπάτη ενώ χωρίς προπόνηση επιστρατεύτηκαν στην αποστολή, και αγωνίστηκαν, οι Καραγκούνη και Γκρέκα.

Γενικά αν και δεν μπόρεσαν τις προηγούμενες μέρες οι Αμαζόνες να κάνουν μια καλή προπόνηση ολες μαζί και ταξίδεψαν αποδεκατισμένες στη Θεσσαλονίκη, όσες αθλήτριες βρέθηκαν στο τερέν, κατέθεσαν ψυχή και πάλεψαν το ματς μέχρι το τάι μπρέικ, μέχρι που λύγισαν από την κόπωση και την πίεση του αντιπάλου.

Όσον αφορά πλέον το εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ στο Στ. Καλαϊντζής, το Σάββατο το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30 και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι των Αμαζόνων, amazonestv.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ