1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2022 01:22

Η Αμερικανίδα Τζέιμι Στίβερς στον Ηλυσιακό

Την απόκτηση της Αμερικανίδας Τζέϊμι Στίβερς ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός που συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, με στόχο να κάνει ένα καλύτερο δεύτερο γύρο,ώστε να εξασφαλίσει της παραμονής στη Volley League.

Η Στίβερς είναι γεννημένη στο Ντάλας του Τέξας, είναι 24 χρονών (1μ87) ακραία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την επίθεση της ομάδας των Ιλισίων. Πιο αναλυτικά:

«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την Αθλήτρια Jamie Stivers στην ομάδα του Βόλεϊ Γυναικών για το υπόλοιπο υης σεζόν! Η Jamie Stivers αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, είναι 24 ετών και 1,87μ.

  Στις  πρώτες της δηλώσεις υποστήριξε: «Ονομάζομαι Τζεϊμι Στίβερςκαι είμαι Αμερικανή ακραία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα πάω στον Ηλυσιακό για το υπόλοιπο της σεζόν! Ανυπομονώ να γνωρίσω την νέα μου ομάδα και όλους όσοι είναι μέρος αυτού του συλλόγου.

Η ευκαιρία να αγωνιστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ζήσεις την κουλτούρα της χώρας στην Αθήνα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να βοηθησω αυτή την ομάδα. Πάμε κίτρινες!!Της ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και να βοηθήσει την ομάδα στον μεγάλο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία .»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ