Εκτυπώστε τη σελίδα
11-01-2022 15:29

Το Μαρκόπουλο καλωσόρισε και επίσημα την Σαρλίσα Ντε Τζίσους

Την απόκτηση της 23 χρονης (1μ76) Πορτορικάνας ακραίας Σαρλίσα Μαρί Ντε Τζίσους από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Σίντατελ της Νότιας Καρολίνας, ανακοίνωσε και επίσημα το Μαρκόπουλο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των Μεσογείων αναφέρει:

«O Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Sharlissa Marie De Jesus Lopez. Η 23χρονη (1999) ακραία από το Πουέρτο Ρίκο έχει ύψος 1,76 και προέρχεται από το πανεπιστήμιο Citadel στη Νότια Καρολίνα και το NCAA (πανεπιστημιακό πρωτάθλημα), ενώ είναι η κορυφαία Πορτορικανή αθλήτρια σε επιθέσεις στην ιστορία του Πανεπιστημίου, με 1.843 πόντους αγωνιζόμενη σε 486 σετ. Στο Μαρκόπουλο, η Sharlissa βρήκε την συμπατριώτισσά της, Noami Santos.

Τα πρώτα λόγια της Sharlissa σαν αθλήτρια του ΑΟΜ Revoil, ήταν τα εξής:«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη μεταγραφή μου στον ΑΟΜ Revoil. Μέχρι στιγμής όλες οι συμπαίκτριές μου είναι απόλυτα υποστηρικτικές και με βοηθούν πολύ. Με υποδέχθηκαν ζεστά! Δεν πίστευα ποτέ πως θα βρισκόμουν στην ίδια ομάδα με την Noami και αυτό είναι εξαιρετικό. Έχω ήδη μάθει αρκετά από εκείνη. Γνωρίζω πως η ελληνική Volleyleague είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ανυπομονώ να συμμετάσχω. Ο στόχος μου είναι πάντα να βελτιώνομαι σαν αθλήτρια ώστε να ανταγωνίζομαι σε οποιοδήποτε επίπεδο».