1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2022 22:50

«Πλήγμα» για τις Αμαζόνες ο τραυματισμός της Χριστοδούλου

«Πύρρεια» αποδείχτηκε η πολύ μεγάλη νίκη των Αμαζόνων στον Πειραιά με 1-3 κόντρα στον Πορφύρα για την 15η αγωνιστική της Volley League. Η αρχηγός της ομάδας Χρυσάνθη Χριστοδούλου υπέστη θλάση, η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, θα την κρατήσει εκτός αγώνων για τρεις περίπου εβδομάδες

Η έμπειρη ακραία τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του τρίτου σετ και η αποχώρηση της (πέτυχε 13 πόντους) επηρέασε την απόδοση των συμπαικτριών της, οι οποίες κατάφεραν στο φινάλε με συγκέντρωση και ψυχραιμία να αντέξουν στην πίεση του Πορφύρα, και να πάρουν το σετ στις λεπτομέρειες με 23-25.

Η απουσία της σίγουρα αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία σε ένα δύσκολο ματς και μετά από μεγάλη διακοπή λόγω των εορτών, έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να χάσει, ενώ παράλληλα κατάφερε να «σπάσει» ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών και να βρεθεί μια ανάσα από την οκτάδα.

Πλέον ο νέος τεχνικός Λεωνίδας Γαϊτανάκης πού πήρε την πρώτη του νίκη ως προπονητής των Αμαζόνων, καλείται να διαχειριστεί το μεγάλο κενό της έμπειρης  ακραίας και σπουδαίας σκόρερ, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε «πληγώσει» βαριά τις Αμαζόνες με 3-2.

Στα θετικά της νίκης των Αμαζόνων εκτός από το χαρακτήρα που έδειξαν ως ομάδα, η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της Κουβανής «μπόμπερ» Σάντος για ένα ακόμη ματς, η οποία σκοράρει σταθερά πάνω από τους 20 πόντους δίνοντας σιγουριά στην ομάδα στα κρίσιμα σημεία των ματς αλλά και η ψυχή που κατέθεσαν στο τερέν η επίσης ακραία Γκρέκα, οι κεντρικές Αρβανιτοπούλου και Μαστοράκη, η πασαδόρος Γουότκινς, η λίμπερο Σαμπάτη ενώ ελπιδοφόρο ήταν και το ντεμπούτο της Πένυς Καραγκούνη, η οποία στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του συλλόγου μετά το πέρασμα της από τον Παναθηναϊκό, άφησε τα «διαπιστευτήρια» της στον τομέα της υποδοχής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ