1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2021 00:30

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Μάρκο Φενόλιο -«Θέλω τους φιλάθλους στο πλευρό μας» (vid)

Στη Θεσσαλονίκη έφθασε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου, ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, Μαρκο Φενόλιο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τάκη Φλώρο στον πάγκο της ομάδας.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο έφορος του τμήματος, κ. Γιώργος Φουργκατσιώτης, ο οποίος υποδέχθηκε και καλωσόρισε στην π Θεσσαλονίκη τον Ιταλό τεχνικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του δικεφάλου ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: « Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στην πόλη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρχικά με την εθνική Σλοβακίας για φιλικά, δεύτερη για να συναντήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τρίτη η σημερινή. Έχω δει πολλά ματς στο βίντεο του ΠΑΟΚ και έχω βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας.

Πιστεύω ότι μόλις ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και γνωριστώ καλύτερα με τις αθλήτριες, θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα. Τέλος θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να συνεχίσουν να έρχονται στο γήπεδο και να μας στηρίζουν, όπως κάνουν μέχρι τώρα.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ