1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2021 18:53

Κώστας Αμοιρίδης: «Οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλες»

Πριν τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ, επαιζε τοπικό ΕΠΕΣΘ και χθες πανηγύρισε (3-2) την πρόκριση του στους 16 CEV Cup με δύο νίκες κόντρα στην Βελγική Αστερίξ. Απόλυτα ικανοποιημένος από την ιστορική πρόκριση ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος, Κώσταας Αμοιρίδης, αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει στο τμήμα τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο AcPaok TV μετά τη λήξη του αγώνα:

«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, η προσπάθεια συνεχίζεται, καθημερινή δουλειά, καθημερινή προσπάθεια μέχρι να δικαιωθούμε. Το πρέπει είναι όσο ψηλότερα βάση αυτού που μπορούμε.Έχουμε πολύ καλές παίκτριες, είμαστε μια καλή ομάδα αυτό φυσικά θα φανεί στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας, δεν παίζουμε στο 100%, έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα.

Πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής σε καθε ματς, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, οι δυνατότητές μας είναι πολύ μεγάλες. Κάναμε δύο μεγάλες νίκες στο Παλατάκι, οπότε είναι επιτυχημένη η παρουσία μας εδώ.Θεωρώ ότι η ομάδα είναι ικανή να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όλα αυτά δείχνουν ότι θέλουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας, φέραμε πολύ κόσμο στο γυναικείο βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ