1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2021 00:39

'Εγινε ο Αγιασμός των Αμαζόνων

Με την παρουσία του προέδρου Χάρη Ντιγριντάκη, και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, και εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Αμαζόνων στην VolleyLeague Γυναικών για δεύτερη χρονια, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Γυναικείας ομάδας του συλλόγου στο κλειστό της Ερυθραίας.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, οι αθλήτριες συνέχισαν την προετοιμασία τους, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Γκούντα ενόψει της αυριανής δύσκολης πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν

Επίσης η διοίκηση αξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την φετινή της προσπάθεια με την αγορά των καρτών διαρκείας της νέας χρονιάς (2021-22):«Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας και του Volleyball ότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν 2021-2022

. Με την αγορά της κάρτας, ο κάτοχος θα παρακολουθήσει δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες του γυναικείου τμήματος στην κορυφαία εγχώρια διασυλλογική διοργάνωση VOLLEY LEAGUE (Α1) και θα κερδίσει επιπλέον προνόμια.

Πληροφορίες για την προμήθεια – παραλαβή των καρτών στα γραφεία του συλλόγου: Τρίτη – Παρασκευή: 17:30 – 20:30
κ. Πηνελόπη Γριτσώνη (6980 875293)
Γυμναστήριο Στέλιος Καλαϊτζής, Ρίτσου & Ολυμπιονικών, Ν. Ερυθραία» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ