1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2021 14:00

Κώστας Αρσενιάδης: «Η ΑΕΚ έχει σημαδέψει αυτή την χρονιά»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης σχολίασε στην κάμερα του SDNA,μετά τη λήξη του τελικού του τουρνουά «Ι.Μαλακατές», όπου η Ένωση επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού :

«Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες βλέπουν αυτά τα τουρνουά ας προετοιμασία. Είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο. Ήταν ήταν πολύ καλός τελικός. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες και μπορούσε να συμβεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε και φέτος. Ελπίζω το θέαμα να ευχαρίστησε τον κόσμο. Το αποτέλεσμα σήμερα δε σημαίνει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει φέτος μία τρομερή επένδυση και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ από την άλλη προσπαθεί να επανέλθει. Έχουμε σημαδέψει αυτή την χρονιά»

.Για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι ομάδες έχουν επενδύσει σημαντικά. Έχουν έρθει ποιοτικές ξένες και έχουν επιστρέψει Ελληνίδες παγκόσμιας κλάσης. Θα δούμε φέτος πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί. Θα έχουμε πολύ συναρπαστικά παιχνίδια. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι χρυσάφι στα χέρια αυτού που θα το χειριστεί»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ