1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2021 19:17

Τάκης Φλώρος: «Αποκάλυψη η 15χρονη Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, θα γίνει σπουδαία πασαδόρος»

Την τρίτη θέση στα Νομίκεια 2021 κατέκτησε ο Π.Α.Ο.Κ., με τον Τάκη Φλώρο να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ αποθέωσε την προσπάθεια της 15χρονης πασαδόρου Αλεξάνδρας Μεροδουλάκη.
«Η συμμετοχή μας στα Νομίκεια μας αφήνει θετική εικόνα, παρά τα προβλήματά μας. Το ευχάριστο ήταν ότι έπιαιξαν νέα παιδιά και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αγώνων. Αποκάλυψη ήταν η 15χρονη Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, η οποία μπήκε στο γήπεδο λες και είχε εμπειρία ετών. Προσωπικά τη θεωρώ βολεϊκή ευφυία και αν έχει τη κατάλληλη συνέχεια θα εξελιχθεί σε μία εξαιρετική πασαδόρο».

Ανδρομάχη Τσιόγκα (Κεντρική Π.Α.Ο.Κ.): «Ήταν το πρώτο παιχνίδι που νικήσαμε. Παίξαμε καλά παρόλο δεν είχαμε την βασική μας πασαδόρο, όμως η Αλεξάνδρα στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Το τριήμερο στη Σαντορίνη ήταν πολύ καλό. Μπορεί να χάσαμε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όμως κερδίσαμε πολλά πράγματα. Τα παιχνίδια εδώ στη Σαντορίνη μας βοήθησαν πάρα πολύ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και για να βρούμε τον ρυθμό μας ως ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ