1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2021 00:10

Τρίτη επιστροφή για την Λε Γκρός στη Volley League με την φανέλα του Ηλυσιακού

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα επέστρεψε η Ντίσα Λεγκρός. Η 26 χρονη (1μ79) Αμερικανίδα ακραία μετά την παρουσία της σε Πανναξιακό και Ηλιούπολη, θα φορέσει την φανέλα του Ηλυσιακού στη Volley League και ο σύλλογος του Ζωγράφου, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
«Ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντίσα Λεγκρός (Dessaa Legros). Η Αμερικανίδα αθλήτρια που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και έχει ενταχθεί στη προετοιμασία του συλλόγου, είναι γεννημένη στις 17 Μαΐου 1995 στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ύψος 1.79 και αγωνίζεται ως ακραία.

Ο Ηλυσιακός είναι η τρίτη ομάδα της Λεγκρός που αγωνίζεται στην Ελλάδα, μετά τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν.. Έχει φορέσει τη φανέλα και του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας και στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά το 2017 και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία για λογαριασμό της MTK Βουδαπέστης. Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στη Κύπρο για την ΘΟΪ Αυγόρου.

Ντίσα Λέγκρος καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηλυσιακού και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ