1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2021 13:46

Η Ξανθή Τριανταφύλλου στα «πράσινα»

Την απόκτηση της 18χρονης (1μ80) ακραίας, από τον Βότση, ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Η ανακοίνωση του συλλόγου που ανήκει στην Α2 γυναικών, για τη νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια αναφέρει:

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 18χρονης ακραίας Ξανθής Τριανταφύλλου, που θα ενισχύσει τις ομάδες γυναικών και νεανίδων του συλλόγου κατά την περίοδο 2021-2022.

Η νεαρή αθλήτρια, που γεννήθηκε στις 24/6/2003 και έχει ύψος 1.80 προέρχεται από τον ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση, με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ Κορασίδων το 2019 και πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ Παγκορασίδων το 2017.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελπίδα Αμπελοκήπων την οποίο γνωρίζω καλά και αντιμετώπισα πολλές φορές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και διακοπές και να έρθουν επιτυχίες για την ομάδα», δήλωσε η νεαρή αθλήτρια μετά την υπογραφή της στα γραφεία του συλλόγου.

Η Ελπίδα καλωσορίζει την Ξανθή στην αθλητική της οικογένεια και της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ