1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2021 13:00

Στον Αίαντα Ευόσμου με μεταγραφή η Ελπίδα Πιτσιγκώνη

Στον Αίαντα Ευόσμου θα συνεχίσει την καριέρα της, η Ελπίδα Πιτσιγκώνη. Την 16 χρονη ταλαντούχα ακραία (1μ80) που διακρίθηκε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βολεϊ Κ18, στη Σλοβενία, τερματίζοντας στην 9η θέση μαζί με τη Ζαφειρίου, απέκτησε ως ελεύθερη μεταγραφή ο σύλλογος του Ευόσμου από το Βότση.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Ελπίδα Πιτσιγκώνη συνεχίζει στον Αίαντα Ευόσμου.Μετά τον περσινό δανεισμό της αθλήτριας από τον Ναύαρχο Βότση και την επιτυχημένη παρουσία της στο δεύτερο μισό, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε τις διαδικασίες απόκτησης της, ως ελεύθερη μεταγραφή. Η 16 ετών ακραία με ύψος 1,80 ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Ζέφυρο ενώ στην συνέχεια μεταπήδησε στον Ναύαρχο Βότση και πέρσι στην ομάδα μας.

Τέλος, η ίδια είναι και πρωταθλήτρια στην άμμο καθώς πρόσφατα εκπροσώπησε την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Κ18 της Σλοβενίας.Ελπίδα καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αίαντα Ευόσμου.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ