1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2021 21:10

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τις Παπαδοπούλου, Τερζόγλου

Δύο νέες μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπέγραψε συμβόλαιο με τις ταλαντούχες  Ελένη Παπαδοπούλου και  Κυριακή Τερζόγλου.

Αρχικά η ανακοίνωση για την Παπαδοπούλου αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελένη Παπαδοπούλου, η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και πλέον θα αποτελεί μέλος του ρόστερ της γυναικείας ομάδας.

Γεννημένη το 2004, η Ελένη Παπαδοπούλου αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 162cm.Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων της χώρας μας, και πλέον είναι έτοιμη να ενταχθεί στον «κόσμο των γυναικών», καθώς θα προπονείται και θα συμμετέχει στους αγώνες της Κυπελλούχου γυναικείας ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Τερζόγλου:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Κυριακή Τερζόγλου, η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και πλέον θα αποτελεί μέλος του ρόστερ της γυναικείας ομάδας.Γεννημένη το 2003, η Κυριακή Τερζόγλου αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 186cm.Η σκληρή δουλειά και οι εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια στα ηλικιακά πρωταθλήματα έπεισαν τον Τάκη Φλώρο, και πλέον η Κυριακή Τερζόγλου θα προπονείται και θα συμμετέχει κανονικά με την Κυπελλούχο γυναικεία ομάδα».  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ