1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2021 14:52

Με διάθεση και αισιοδοξία ξεκίνησαν οι κυπελλούχες του ΠΑΟΚ

Με διάθεση και αισιοδοξία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξη της νέας σεζόν στη Volley League, οι Κυπελλούχες Ελλάδας του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής Τάκης Φλώρος και ο συνεγάτης του, Γιάννης Χαριτωνίδης, υποδέχτηκαν τις «παλιές», και καλωσόρισαν τις καινούργιες όπως είναι οι δύο ξένες, η Γαλλίδα ακραία Φιντόν και η διαγώνια Ισπανίδα Κογιάρ. Επίσης απομένει να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα,  οι αδελφές Κορεάτισσες Λι (πασαδόρος και ακραία), καθως η διοικηση του δικεφάλου περιμένει να παρει και επίσημα την ελευθέρα τους απο την διεθνή ομοσπονδία (FIVB).

Σύμφωνα με το πλάνο των προπονήσεων, στην αρχή το βάρος θα πέσει στην φυσική κατάσταση και την μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ, θα αρχίσουν τα μαθήματα της τακτικής. Απούσα απο την προετοιμασία και η διεθνής κεντρική Ιωάννα Πολυνοπούλου που βρίσκεται στη Βουλγαρία με την αποστολή της εθνικής.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ:

Πασαδόροι: Λι Ντα Γιανκ (Κορέα), Ελισάβετ Ηλιοπούλου

Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μαρία Κλέκπου, Σταματία Κυπαρίσση, Ζουλιέ Φιντόν (Γαλλία), Λι Γιαε Γιανκ (ακραία)

Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου, Άννα Καλαντάτζε, Ανδρομάχη Τσιόγκα

Διαγώνια: Mιλάγκρος Κογιάρ (Ισπανία)

Λίμπερο: Μαρτίνα Ξανθοπούλου

Προπονητής: Τάκης Φλώρος 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ