1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2021 23:19

Ανανέωσε με το Μαρκόπουλο της καρδιάς της η Βιργινία Δικαιούλια

Στον σύλλογο της καρδιάς της, το Μαρκόπουλο θα συνεχίζει να αγωνίζεται η Bιργινία Δικαιούλια. Η 26 χρονη (1μ83) κεντρική και αρχηγός του ΑΟΜ, Βιργινία Δικαιούλια, ανανέωσε τη συνεργασία της με το Μαρκόπουλο για ακόμη έναν χρόνο, ο οποίος είναι συνολικά ο 10ος, καθώς βρίσκεται στο σύλλογο των Μεσογείων από το 2011.

Η Βιργινία που εκτόξευσε την δημοτικότητα της το 2018, ως παίκτρια στο δεύτερο κύκλο του γνωστού ριάλιτι «Survivor» μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, με το «Μαρκό» υποστήριξε:

"Μετά από δύο δύσκολες χρονιές που επλήγη όλος ο ελληνικός αθλητισμός και κυρίως το γυναικείο βόλεϊ, είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση για εμένα να συνεχίζω τη καριέρα μου σε μία ομάδα που ξέρω, αγαπώ, και όπως έχω ξαναπεί, είναι για εμένα οικογένεια.

Ως αρχηγός της ομάδας, ελπίζω να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν, έχοντας στο πλευρό μας και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα.»

Μαρκόπουλο (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς (Σερβια), Ευαγγελία Γαροφαλάκη

Λίμπερο: Κόττα Χριστίνα, Δήμου Σία, Παπαδοπούλου Λήδα

Κεντρικές: Αλαγιάννη Κατερίνα, Γράβαρη Έρικα, Βιργινία Δικαιούλια

Ακραίες: Καλανταρίδου Αλεξία, Ευαγγελίου Βάλια, Κωτσαρά Νίκη, Καραγιάννη Παναγιώτα

Διαγώνιες: Kάντι Κούλερκαν ( Εσθονία), Iωάννα Σπανάκη

Προπονητής: Νίκος Μπουτσουρής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ