1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2021 19:46

Στα χέρια της Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς το Μαρκόπουλο

Την 23 χρονη (1μ82) Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, επέλεξε το Μαρκόπουλο για να οργανώσει το παιχνίδι του, στη νέα και απαιτητική χρονιά της Volley League γυναικών. Η Σέρβα πασαδόρο προέρχεται από τη Ρουμανική Τίργκου Μόρες, με την οποία πέρυσι ήταν συμπαίκτρια με την Καναδή Μίτροβιτς, η οποία φέτος μετακινήθηκε στον ΑΟ θήρας αλλά και με την πρώην ακραία του ΑΟΜ, ‘Ελενα Τσβίγιοβιτς. Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες των Πάντσεβο και Μπρτσκο, αλλα και στην Σλοβενική Τζεν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για την Γιοβάνοβιτς:

«O Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Milica Jovanovic (1998). Η 23χρονη πασαδόρος από τη Σερβία έχει ύψος 1,82 και προέρχεται από την ρουμανική CSU Medicina Târgu Mureș, με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-21.

Ξεκίνησε την καριέρα στην Dinamo Pančevo, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2014-2018) πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Σερβίας, κατακτώντας το ντάμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) στην μεγάλη κατηγορία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με τη φανέλα της  ŽOK Bimal-Jedinstvo Brčko  (2018/19).

Οι εξαιρετικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της χάρισαν τη σεζόν 2019/20 τη μεταγραφή της στη σλοβενική GEN-I Volley, με την οποία κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Η Milica τη περυσινή σεζόν, βρέθηκε συμπαίκτρια με την πρώην ακραία του ΑΟΜ, Jelena Cvijiovic, αλλά και την Καναδή Andrea Mitrovic, την οποία θα συναντήσει φέτος στη χώρα μας, καθώς θα αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΟ Θήρας.»

Μαρκόπουλο (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς (Σερβια)

Λίμπερο: Κόττα Χριστίνα, Δήμου Σία, Παπαδοπούλου Λήδα

Κεντρικές: Αλαγιάννη Κατερίνα, Γράβαρη Έρικα

Ακραίες: Καλανταρίδου Αλεξία, Ευαγγελίου Βάλια, Κωτσαρά Νίκη, Καραγιάννη Παναγιώτα

Διαγώνιες: Kάντι Κούλερκαν( Εσθονία), Iωάννα Σπανάκη

Προπονητής: Νίκος Μπουτσουρής

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ