1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2021 21:33

ΑΕΚ: Σε πλήρη εξέλιξη μεταγραφές και ανανεώσεις στις γυναίκες

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας αποτελεί πρωταρχικό στόχο της διοίκησης και του προπονητή Κώστα Αρσενιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει για να ανανεώσουν τη νέα χρονιά, η πασαδόρος Μαρίνα Τσοχατζή και η πολύπειρη κεντρική, Αγγελική Καββαδία, η οποία πρόκειται να συνεχίσει στο σύλλογο για τέταρτη σεζόν. Από κει και πέρα η ΑΕΚ ψάχνει την αντικαταστάτρια της άλλης κεντρικής της, Βασιλικής Διάλλα που θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΑΟ Θήρας.

Σε ότι αφορά τις ακραίες, η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την διεθνή Σοφία Κοσμά και θα την ανακοινώσει τις επόμενες μέρες αφου η αθλήτρια έλλειπε πολυ καιρό με την εθνική ομάδα η οποία προκρίθηκε στα τελικά του Ευρωβόλεϊ, ενω η Μάρα Ράπτη αποχώρησε επίσημα λογω επαγγελματικών υποχρεώσεων και είναι κοντά σε ομάδα Πρι Λιγκ.

Επίσης η διοίκηση έχει στρέψει το βάρος της στο εξωτερικό, όπου συζητάει με διάφορες ξένες αθλήτριες που της έχουν προταθεί.για να αντικαταστήσουν τα κενά των Πέροβιτς και Πιρβ που εχουν προτάσεις απο άλλες ευρωπαίκές ομάδες  και θελουν να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ