1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2021 22:03

Παρελθόν απο τις Αμαζόνες μετά απο μια τριετία ο Στέλιος Ατσιδαύτης

Παρελθόν από τις Αμαζόνες μετά από τρία χρόνια, αποτελεί ο Στέλιος Ατσιδαύτης , σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου.
Ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί από τη Νέα Ερυθραία, μετά από μια επιτυχημένη τριετία, όπου οδήγησε την ομάδα των βορείων προαστίων σε δύο ανόδους από την από την Α2 στην Πρι Λιγκ και κατόπιν στα σαλόνια της Volley league γυναικών, οπου η ομάδα είχε αξιοπρεπή παρουσία παρα τις δυσκολίες που προέκυψαν και την μεγάλη διακοπή που δημιούργησε το παρατεταμένο lockdown.

Η διοίκηση του συλλόγου στην ανακοίνωση της ευχαριστεί τον κ. Ατσιαδαύτη για την εποικοδομητική τριετία που είχε στον πάγκο της ομάδας και πλέον ξεκινάει επαφές για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

Η ανακοίνωση της διοίκησης των Αμαζόνων:

«Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε.ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση λήξης συνεργασίας με τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας κ. Στέλιο Ατσιδαύτη.Ευχαριστούμε τον κ. Ατσιδαύτη για την εποικοδομητική τριετή συνεργασία, κατά την οποία επιτεύχθηκαν 2 συνεχόμενες άνοδοι και μια αξιοπρόσεκτη, για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, πορεία στη Volleyleague Γυναικών και του ευχόμαστε για το μέλλον προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία.

Το ΔΣ του ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ θα συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειες του, ώστε με τις κατάλληλες επιλογές του να ενισχύσει περαιτέρω την επιδίωξη προόδου και καθιέρωσης του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ