1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2021 15:55

Αναβλήθηκαν τα ματς Πορφύρας-ΑΕΚ και Θέτιδα-ΠΑΟΚ

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Πορφύρα- ΑΕΚ και Θέτιδα-ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένα για την 9η αγωνιστική (24/2) της Volley League Γυναικών 2020-2021.Συγκεκριμένα ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι, τρία μέλη της ομάδας Γυναικών του συλλόγου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα Volley League, βρέθηκαν θετικά στα τεστ για ανίχνευση του ιού Covid-19.

 

Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α. και ενεργοποιώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης, ανέβαλλε τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Β' ομίλου Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Ε.Κ. που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24/02/2021.

Για λόγους πρόληψης και αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid-19 και μετά από κοινό αίτημα των δυο Σωματείων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα Α.Σ.Π. Θέτις - Π.Α.Ο.Κ. της Τετάρτης 24/02/2021, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για την 8η αγωνιστική.

  Η ανακοίνωση του Πορφύρα για την αναβολή του παιχνιδιού και τις τελευταίες εξελίξεις:

«Όπως ακριβώς ορίζεται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ο Πορφύρας ενημέρωσε την ΕΟΠΕ τα μεσάνυχτα της Δευτέρας για την ύπαρξη 3, επιβεβαιωμένων με μοριακό έλεγχο, κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα μας.Τα 3 κρούσματα αφορούν 2 αθλήτριες και 1 μέλος του τιμ της ομάδας.

Ακολουθούνται ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σε όλα τα επίπεδα.Παράλληλα, ζητήσαμε αναβολή του αγώνα Πορφύρας-ΑΕΚ, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/2 στο Σαλπέας, λόγω των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, αλλά και επειδή είμαστε σε αναμονή ακόμα 16 αποτελεσμάτων μοριακών τεστ σε αθλήτριες και τιμ του Πορφύρα.

Θυμίζουμε ότι, δίχως να προβλέπεται από το Πρωτόκολλο, ο Πορφύρας υπέβαλε και τα 19 μέλη της ομάδας βόλεϊ σε, δεύτερο μέσα στην περασμένη εβδομάδα, ράπιντ τεστ την Παρασκευή πριν από την αναχώρηση για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Παράλληλα, επίσης εκτός Πρωτοκόλλου που προβλέπει ράπιντ και όχι μοριακό τεστ και άλλη χρονική διαδικασία, ο Πορφύρας υπέβαλε, Κυριακή και Δευτέρα, σε μοριακό έλεγχο και τα 19 μέλη της ομάδας του, με την εμφάνιση συμπτωμάτων σε 1 εξ αυτών. Προληπτικά, δεν έγινε προπόνηση την Δευτέρα.

Ελπίζουμε το καλύτερο για τα 3 μέλη της ομάδας μας που νοσούν, ευτυχώς προς το παρόν με ήπια συμπτώματα και περιμένουμε τις απαντήσεις αργά απόψε το βράδυ και για τα υπόλοιπα 16.Και σε αυτό το πρόβλημα, το κορυφαίο που μας έχει παρουσιασθεί γιατί αφορά την υγεία, αντιδρούμε και το διαχειριζόμαστε ως οικογένεια, λειτουργώντας συνεκτικά, με ψυχραιμία και υπομονή.

Όποια σχετική ενημέρωση θα παρέχεται στην ΕΟΠΕ και με τη σειρά της θα την δημοσιοποιεί η Ομοσπονδία, όπως αναφέρεται στο Πρωτόκολλο.Αναβλήθηκε παράλληλα και το ματς Θέτις-ΠΑΟΚ, τελευταίου αντιπάλου του Πορφύρα στο πρωτάθλημα.»  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ