1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2021 19:18

Αθλήτριες Ηλυσιακού: «Αγωνία και φόβος για τη συνέχεια»

Με αφορμή τον χθεσινό τραυματισμό της συμπαίκτριάς τους, Βασιλικής Χατζηκωνσταντά, οι αθλήτριες του Ηλυσιακού εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά από δύο μήνες αποχής από τα γήπεδα και με ένα μήνα προετοιμασίας, ξεκινήσαμε όλες οι ομάδες να παίζουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο γρήγορα έπρεπε να ξεκινήσει και γρήγορα να τελειώσει, γιατί κάποιοι έτσι το ήθελαν.

Καλούμαστε λοιπόν μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας και με μια αναγκαστικά βιαστική προετοιμασία να αντεπεξέλθουμε σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται Τετάρτη-Σάββατο, με κούραση, ταξίδια, κανένα ρεπό, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι εν μέσω πανδημίας.

Έχουν παιχτεί δύο αγωνιστικές και μία εμβόλιμη μέσα σε μία εβδομάδα και οι απώλειες αθλητριών από τραυματισμούς -και μάλιστα αρκετά σοβαρούς σε κάποιες περιπτώσεις- διαδέχονται η μία την άλλη.

Εμείς ως αθλήτριες θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για όλη αυτή την κατάσταση και τον φόβο μας για τη συνέχεια. Θέλουμε να παίζουμε στο γήπεδο, θέλουμε να παίζουμε αγώνες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αλλά ζητάμε καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!

Περαστικα στη συναθλήτριά μας Βασιλική Χατζηκωνστάντα. Ευχόμαστε να αναρρώσει και να είναι σύντομα κοντά μας!».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ