1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2021 20:55

Νέα Αμαζόνα στην Ερυθραία η Κατερίνα Κορρέ-Ιορδανίδου

Δανεική για έξι μήνες απέκτησαν την Κατερίνα Κορρέ οι Αμαζόνες. Η 15 χρονη ταλαντούχα αθλήτρια που διαθέτει πλούσια σωματικά προσόντα (1μ92) παίζει ακραία και διαγώνιος αγωνίζεται στον ΟΠΕ Χαλκίδας, και αναμένεται να ενισχύσει το σύλλογο της Ν. Ερυθραίας στο υπόλοιπο πρωτάθλημα της Volley league.

Προέρχεται από αθλητική οικογένεια αφού μητέρα της είναι η πρώην διεθνής παίκτρια των Γρεβενών, Ιωνικού Ν.Φ., Παναθηναϊκού και Πανελλήνιου και μέλος της εθνικής γυναικών στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, Σοφίας Ιορδανίδου και του μπασκετμπολίστα, Κώστα Κορρέ.

Η Κατερίνα Κορρέ (φοράει το 13 στην ομαδική φωτογραφία) τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό μέλος στην ομάδα γυναικών της ΟΠΕ Χαλκίδας, η οποία κατέκτησε την άνοδο από την τοπική 2 της ΕΣΠΑΑΑ στην τοπική κατηγορία, αλλά και των αναπτυξιακών ομάδων του συλλόγου, με προπονήτρια την μητέρα της, η οποία την βοήθησε  να κάνει τα πρώτα της βήματα στο άθλημα του βόλεϊ, και πλέον ελπίζει στις Αμαζόνες να πάρει παραστάσεις και εμπειρίες από αγώνες μεγάλης δυσκολίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ