1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2021 16:10

Χωρίς τέσσερις αθλήτριες η πρώτη προπόνηση της Θέτιδας Βούλας

Σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα επιστρέψουν στο γήπεδο οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο της Θέτιδας Βούλας. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση θα υποβληθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» σε τεστ COVID-19 και εφόσον είναι όλα τα αποτελέσματα αρνητικά θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση.
Η Θέτιδα μαζί με τον Πανναξιακό είναι οι ομάδες με τις περισσότερες απώλειες αθλητριών λόγω της διακοπής τον περασμένο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βούλας «έχασε» την ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου που πήγε στην Ουγγαρία και στην Μπεκέσκαμπα, την πασαδόρο Λαμπρινή Κωνσταντινίδου που μετακόμισε στο Ισραήλ και στη Μακάμπι Χάιφα και την λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Επίσης έχει αποχωρήσει και η Πολωνή διαγώνια Κίνγκα Χάταλα, η οποία όμως δεν είχε ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και η Θέτιδα την είχε αποδεσμεύσει πριν την διακοπή.

Τις απώλειες των αθλητριών που αποχώρησαν, ο Γιώργος Ρούσης θα τις καλύψει με αθλήτριες από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει στη Βούλα κάποια νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ