1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2020 00:21

Μοίρασε δώρα και χαρά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Την παράδοση να επισκέπτεται και να μοιράζει δώρα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ορφανοτροφείο “Αγία Τριάδα” στο Ίλιον, τήρησε και φέτος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ,κάτω από δύσκολες υγειονομικές συνθήκες Για έκτο συνεχόμενο χρόνο η ΑΕΚ βρέθηκε στο πλευρό των μικρών φίλων της, και απέδειξε ότι ποτέ δεν τους ξεχνά.
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ αποτελούμενη από τις αθλήτριες Έλενα Κουντουρά, Μάρα Ράπτη, Αριάνα Πιρβ, Ευαγγελία Τουλγαρίδου, τον προπονητή Κώστα Αρσενιάδη και τον Team Manager Νίκο Παναγιωτίδη, επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης, δώρα για τα μικρά παιδιά, καθώς και γλυκά και βασιλόπιτες προσφορά της οικογένειας Στεργίου, την οποία και ευχαριστεί θερμά για τη στήριξή της, η διοίκηση της Ένωσης.

Φυσικά, η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ για προληπτικούς λόγους, δεν μπήκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και παρέδωσε όλα τα δώρα στους ανθρώπους του Ορφανοτροφείου.Με τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ένα όμορφο και γεμάτο υγεία 2021, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αποχαιρέτισαν τους υπεύθυνους της «Αγίας Τριάδας» ενώ τους υπενθύμισαν ότι μόλις καλυτερέψουν οι συνθήκες και ανοίξουν τα γήπεδα, θα τους περιμένουν όλους στις κερκίδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ