1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2020 00:10

Αθλήτριες Α.Ε.Κ.: «Δεν πιέσαμε κανέναν για το αυτονόητο»

Με κοινή τους δήλωση οι αθλήτριες της Α.Ε.Κ. τόνισαν πως δεν άσκησαν πίεση σε κανέναν όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών και πως άπαντες στην Ένωση είναι μία γροθιά.

Η ανακοίνωση: "Εκ μέρους όλων των αθλητριών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ θα θέλαμε να διασαφηνίσουμε την τοποθέτηση που μας θέλει να πιέζουμε την διοίκηση να αλλάξει οποιαδήποτε απόφαση της. Δεν πιέσαμε ποτέ κανέναν για το αυτονόητο. Eννοείται πως η ΑΕΚ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Διοίκηση, Staff και παίκτριες είμαστε ένα και θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός και προσοχή όταν αναφέρονται σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ"

 

Αφιερωμένη στην αυθόρμητη ανακοίνωση των κοριτσιών της ΑΕΚ η απομαγνητοφωνημένη δήλωση του εκπροσώπου τους στην τηλεδιάσκεψη 

Στην τηλεδιάσκεψη είπε αυτολεξεί " Αν δεν συνεχιστεί με όλες τις ομάδες, εμείς θα απέχουμε απ το πρωτάθλημα, δεν θα χωριστούνε οι ομάδες σε πλούσιες και φτωχές, διότι κάτι τέτοια έρχονται στα αυτιά μας, εύχομαι να είναι ψέματα"

Σ Λ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ