1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2020 23:20

Τραγωδία και πόνος στην οικογένεια του Μπράνκο Γκάιτς

Ένα απίστευτο δράμα περνάει τις τελευταίες ημέρες ο Μπράνκο Γκάιτς, καθώς ο Σέρβος πρώην τεχνικός του Α.Ο. Θήρας είδε την οικογένειά του να «χτυπιέται» από τον κορονοϊό με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Ο Μπράνκο Γκάιτς το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σαντορίνης για να είναι στο πλευρό των δύο κορών του και της γυναίκας του στη Σερβία, η οποία κυοφορούσε διδυμάκια, αλλά και ο ίδιος είχε σκοπό να οργανώσει την δική του ακαδημία βόλεϊ.

Την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου όμως η ζωή της οικογένειας Γκάιτς άλλαξε τελείως. Η γυναίκα του Μπράνκο αισθάνθηκε αδιαθεσία με συμπτώματα κορονοϊού και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που εργάζοταν ο γιατρός που την παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη. Εκεί όμως δεν την έκαναν δεκτή καθώς το νοσοκομείο δεν ήταν αναφοράς covid-19, συστήνοντάς της να επιστρέψει σπίτι και να προσπαθήσει να ρίξει τον πυρετό.

Σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε ο Μπράνκο Γκάιτς σε τηλεοπτικό σταθμό στη Σερβία, λίγες ώρες αργότερα και αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους, μπόρεσε να εξασφαλίσει ασθενόφορο (πιστοποιημένο για μεταφορά ασθενών με Covid-19) το οποίο τη μετέφερε σε άλλο νοσοκομείο καθώς παραπονέθηκε για έντονους πόνους. Οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κύηση και ότι δεν μπορούσαν να την κρατήσουν λόγω κορονοϊού.

Τρείς ημέρες αργότερα, η Νατάσα Γκάιτς είχε αιμορραγία και μεταφέρθηκε γρήγορα στο πρώτο νοσοκομείο που είχε αρνηθεί την εισαγωγή της και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι το ένα από τα δύο έμβρυα είχε πεθάνει. Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο και μετά από πολλές προσπάθειες των γιατρών κατάφεραν να σώσουν το δεύτερο παιδί, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα υπό μηχανική υποστήριξη.

Η Νατάσα Γκάιτς μία ημέρα μετά την επέμβαση κι αφού η ζωή της σώθηκε στο... παρά πέντε βρίσκεται πλέον σε νοσοκομείο αναφορών για covid-19, καθώς διαγνώστηκε με πνευμονία.

Ο Μπράνκο Γκάιτς χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την κατάσταση, βρίσκεται σπίτι του σε καραντίνα μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του και παρά την τραγωδία την οποία βίωσε και συνεχίζει να βιώνει, μοιράστηκε την ιστορία του με σκοπό «να μην χαθεί κανένα άλλο αγγελούδι από αμέλεια των γιατρών»

Μετά τον σάλο που δημιούργησε η συνέντευξη του Μπράνκο Γκάιτς το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωσε και διέψευσε τις καταγγελίες του Σέρβου τεχνικού. Η ανακοίνωση φυσικά προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην οικογένεια του Γκάιτς που εκτός από τον μεγάλο πόνο που έχει να αντιμετωπίσει, έχει πλέον να κάνει και με το νοσοκομείο που δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για το συμβάν.

«Αναπαύσου εν ειρήνη άγγελέ μας. Αγάπη δεν μετάνιωσες που κέρδισες αυτή τη μάχη αλλά να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στις καρδιές μας.

Τα λέμε πάλι εκεί ψηλά στον ουρανό αγαπημένο μας αστέρι. Οι αδερφές σου σε αγαπούν, μαμά και μπαμπάς.

Θεέ μου κράτα αυτόν τον άγγελο εκεί ψηλά» έγραψε στα σόσιαλ μίντια ο Μπράνκο Γκάιτς και το volleynews.gr το μόνο που έχει να πει είναι συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του, κουράγιο και δύναμη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ