1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2020 20:48

Θετικά συμπεράσματα για Πανναξιακό και Αμαζόνες πριν την επίσημη πρεμιέρα τους

Με νικητή τον Πανναξιακό, (3-2, 2-1 σετ) ολοκληρώθηκαν τα δύο φιλικά που έδωσε η νησιωτική ομάδα με αντίπαλο τις Αμαζόνες. Οι δύο συλλογοι είχαν αντίστοιχο ρεπό από τον Ά και Β΄ομιλο της Volleyleague και προγραμμάτισαν τα συγκεκειμένα ματς, που ηταν και τα τελευταία τέστ, μία εβδομάδα πριν αρχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, με Αίαντα και Άρη.

Στο φιλικό του Σαββάτου ο Πανναξιακός κατέκτησε σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ αλλά στα δύο επόμενα ήταν χαλάρωσε, και έδωσε την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες να ανεβάζουν την απόδοση τους και να κατακτήσουν τα δύο επόμενα.

Στο τάι μπρέικ ο Πανναξιακός έδειξε και πάλι το καλό του πρόσωπο, πίεσε στο σερβίς και ολοκλήρωσε τον αγώνα νικηφόρα με 3-2 σετ.Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πάλι την Κυριακή το πρωί, όπου το ματς κράτησε τρία σετ, και το σκορ έμεινε στο 2-1, ώστε να προλάβει η αποστολή των Αμαζόνων να επιστρέψει στον Πειραιά.

Και πάλι οι δύο προπονητές δοκίμασαν τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεση τους σε διάφορα σχήματα, και μετά τη λήξη τους υποστήριξαν οτι έμειναν ικανοποιημένοι απο την αγωνιστική εικόνα των ομάδων τους.

Η ομάδα του Στέλιου Ατσιδαύτη ταξίδεψε στο νησί των Κυκλάδων χωρίς το λίμπερο της, Ιφιγένεια Σαμπάτη ενώ και ο οικοδεσπότης, Απόστολος Οικονόμου, δεν χρησιμοποίησε την Σέρβα πασαδόρο, Άντζελα Βεσελίνοβιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ