1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2020 12:17

ΑΟ Θήρας: Συγκίνηση και δάκρυα χαράς για την παρουσία-έκπληξη της Εμμανουηλίδου (vid)

Μία πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας, στην διαδρομή της αποστολής από την Αθήνα για την Λαμία, εκεί που η ομάδα της Σαντορίνης θα δώσει σήμερα (18.00) το πρώτο της παιχνίδι για την φετινή Volleyleague Γυναικών.

Συγκεκριμένα και ενώ το πούλμαν ήταν καθ’ οδόν για την Λαμία, οι παράγοντες του ΑΟΘ είχαν «κρύψει» στο πίσω μέρος του λεωφορείου της ομάδας, την μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν την Μελίνα Εμμανουηλίδου, η οποία εγχειρίστηκε πρόσφατα στο γόνατο μετά από μερική ρήξη χιαστών που υπέστη σε φιλικό τουρνουά στη Νάξο, πριν λίγες εβδομάδες.

Μολις έκανε την εμφάνισή της, η διεθνή κεντρική, οι συναθλήτριές της, έτρεξαν επάνω της να την αγκαλιάσουν, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς, για να της ευχηθούν περαστικά και να της πουν πόσο τους λείπει από τα αποδυτήρια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ανέβασε η διοίκηση του συλλόγου με τις αντιδράσεις των παικτριών του ΑΟ Θήρας, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Εμμανουηλίδου:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ