1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2020 15:47

Χρυσάνθη Χριστοδούλου: «Οι Αμαζόνες θα είναι πολύ ανταγωνιστικές στη Volley league»

Πανέτοιμη να ανέβει στο.. άλογο της και να οδηγήσει τις υπόλοιπες Αμαζόνες στη πρωτόγνωρη φετινή περιπέτεια της Volleyleague γυναικών, είναι η Χρυσάνθη Χριστοδούλου. Η έμπειρη Κρητικιά ακραία (1μ80) και ηγετική μορφή της ομάδας των βορείων προαστίων που βοήθησε πέρυσι τα μέγιστα, ώστε να «καλπάσει» προς την άνοδο  και την μεγάλη κατηγορία, είναι και πάλι εδώ.

Μετά την παρένθεση στην Πρι Λιγκ,η Χριστοδούλου επέστρεψε στο φυσικό της χώρο που είναι τα σαλόνια της πρώην Α1 γυναικών, και με αρκετή διάθεση και ενθουσιασμό, μίλησε στο Volleynews.gr για την μέχρι τωρα προετοιμασία της ομάδας, τις νέες μεταγραφές ενω δηλώνει ανυπόμονη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Αρχικά η «μπόμπερ» της Ερυθραίας ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας της για δεύτερη χρονιά με τις Αμαζόνες:

« Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Οι Αμαζόνες είναι ένας υγιές σύλλογος, που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, έχει ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και «τρέχουν» γι' αυτην χωρίς να φαίνονται. Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην οικογένεια των Αμαζόνων.»

Για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, με αποκορύφωμα την απόκτηση των δύο ξένων, Βαϊντοβα και Όουενς και αν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στη Volleyleague, υποστήριξε:

«Θεωρώ πολύ σωστή κίνηση να κρατήσει τον βασικό κορμό και να κάνει αυτές τις προσθήκες, έτσι διατηρήθηκε και το καλό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας από πέρυσι και τα νεα κορίτσια ενσωματώθηκαν πιο εύκολα στο σύνολο. Ναι, πιστεύω θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικές.»

Για το βασικός στόχος της ομάδας και την δυναμικότητα του Ά ομίλου (Άρης, Παναθηναϊκός, ΑΟ Θήρας, Ηλυσιακός, Μαρκόπουλο, Λαμία):

«Βασικός στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και φυσικά να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν έχω εικόνα όλων των ομάδων του ομίλου από τα φιλικά που έδωσαν και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, θεωρώ πάντως ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από όλα τα παιχνίδια.»

Για την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι Αμαζόνες, ύστερα από ενάμιση μήνα προετοιμασίας και τα φιλικά ματς που έχουν δώσει τονισε:

«Τα φιλικά πάνε καλά και η ομάδα δείχνει να έχει αποκτήσει αυτοματισμούς, φυσικά έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω θα είμαστε έτοιμες για το πρώτο ματς με τον Άρη την επόμενη εβδομάδα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε.»

Τέλος για το πως βλέπει την νέα πραγματικότητα που επικρατεί στο βόλεϊ με τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας, τις άδειες εξέδρες και την απουσία του κόσμου, τόνισε:

«Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και είμαστε υποχρεωμένοι να το αντιμετωπίσουμε με ατομική ευθύνη και προσοχή. Η απουσία του κόσμου θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα των αγώνων , οι θεατές πάντα δίνουν παλμό και ενέργεια σε ένα παιχνίδι.»

 Οι σταθμοί της καριέρας της:

Η Χρυσάνθη Χριστοδούλου ξεκίνησε από την ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου (2003-07), συνέχισε στον Πανελλήνιο Γ.Σ. (2007-09), στην Αρτεμις Κορυδαλλού (2009-12), στη Μεσσαρά (2012-15), στην Θέτιδα Βούλας (2015-16) στον Ηλυσιακό (2016-19) και απο πέρυσι ανήκει στις Αμαζόνες (2019-)

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ