1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2020 14:09

H Αμερικανίδα διαγώνια Γιασμίν Γκανί τρίτη ξένη του Μαρκόπουλου

Η Αμερικανοισραηλινή Γιασμίν Μπιτάρ-Γκανί, είναι η τρίτη ξένη του Μαρκόπουλου ενόψει της νέας σεζόν στη Volleyleague γυναικών. Το νέο απόκτημα του ΑΟΜ, είναι διαγώνια, 24 χρονών (1μ93) και θα πάρει την θέση της Καναδέζας Λέξι Πόλαρ, η οποία τελικά δεν ολοκλήρωσε την αρχική συμφωνία με την αθηναϊκή ομάδα.
Για την Γιασμίν Γκανί η οποία είναι η τρίτη Αμερικανίδα, μετά τις Φράνσις Αρναούτου (πασαδόρος) και Κένεντι Μπράιαν (ακραία), η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

« O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των Γυναικών την Yaasmeen Bedart-Ghani (1996). Η 24χρονη με ύψος 1,93, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της ιταλικής Roma.Η Αμερικανίδα ακραία, ξεκίνησε στην ομάδα του Πανεπιστημίου του Τέξας ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε επίσης στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων (United Volleyball Club) και της Κροατίας (OK Porec).»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ