1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2020 16:41

Στην Αθήνα για εξετάσεις η Μελίνα Εμμανουηλίδου, ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου η οποία ήταν η μεγάλη άτυχη του χθεσινού φιλικού στη Νάξο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό καθώς μια ανάσα πριν το φινάλε του 4ου σετ τραυματίστηκε στο αριστερό της γόνατο, μεταφέρθηκε το Σάββατο το βράδυ σε ιδιωτική κλινική του νησιού όπου και επιβεβαιώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού της, και σήμερα ταξίδεψε στην Αθήνα, ώστε να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας κ. Τσώλο.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Σαντορίνης:

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη η αρχηγός της ομάδας μας Μελίνα Εμμανουηλίδου κατα τη διάρκεια φιλικού αγώνα στη Νάξο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δυνατού φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο τουρνουά της Νάξου και σε σημείο όπου ο αγώνας ήταν ισόπαλος 2-2, η αρχηγός της ομάδας μας Μελίνα Εμμανουηλίδου υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Ακολούθως η αρχηγός της ομάδας μας μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική της Νάξου όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης.


Ως εκ τούτου, τις επόμενες ώρες η αθλήτριά μας θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα επισκεφθεί τον γιατρό της ομάδας μας κ. Τσώλο Ιωάννη, Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας της και να αποφασιστεί η πορεία της θεραπείας και ανάρρωσής της.

Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές του τουρνουά της Νάξου για το άμεσο ενδιαφέρον τους στην ιατρική αντιμετώπιση της κατάστασης και την κλήση ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. , καθώς και το υποστηρικτικό τίμ της αντίπαλης ομάδας για το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υγεία της αθλήτριάς μας, αλλά και όλους όσους με ειλικρινές ενδιαφέρον συνέβαλαν στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του τραυματισμού της.

Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχόμαστε στην αθλήτρια και αρχηγό της ομάδας μας ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στα παρκέ.


Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ