1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2020 00:06

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις Αμαζόνες και Λαμία

Με τη συνηθισμένη… ισοπαλία 2-2 ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις Αμαζόνες και την Λαμία στο κλειστό της Ερυθραίας. Ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι και για τις δύο νεοφώτιστες ομάδες στη Volleyleague γυναικών.

Οι Αμαζόνες πήραν τα δύο πρώτα σετ με 25-21 και 25-11 και στη συνέχεια ο ΑΟΛ αντέδρασε και ισοφάρισε, παίρνοντας τα επόμενα δύο σετ με 21-25 και 13-25.

Οι δύο προπονητές Ατσιδαύτης και Αγγέλης, χρησιμοποίησαν όσες παίκτριες είχαν στην διάθεση τους ενώ δοκίμασαν πολλά και διαφορετικά σχήματα ενόψει της προετοιμασίας τους.

Από τις φιλοξενούμενες δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Τσομπανίδου και Καλανταρίδου που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών ενώ από τις γηπεδούχες, ολιγόλεπτη συμμετοχή είχε η Χρυσάνθη Χριστοδούλου λογω επίσης ενός μικρού προβλήματος που αντιμετωπίζει , και η οποία ουσιαστικά προφυλάχθηκε απο το προπονητικο τιμ.

Το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου, οι Αμαζόνες θα πάρουν μέρος σε τουρνουά στην Καλαμάτα με διοργανωτή τον Απολλωνα και τη συμμετοχή της ΑΕΚ και του Μαρκόπουλου. Βάσει προγραμματος θα παίξουν στις 3/10 ΑΕΚ-Αμαζόνες και Απολλωνας-Μαρκόπουλο και την επομένη θα γίνει ο μικρός και μεγάλος τελικός

Ο Α.Ο. Λαμίας θα διοργανώνει τουρνουά στο «Χαλκιοπούλειο» και την Παρασκευή 2/10, θα γίνουν τα ματς: Α.Ο. Λαμίας-Θέτιδα Βούλας (17:00) και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30). Το Σάββατο 3/10 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στις 18:30 και ο μικρός στις 16:00. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ